Ben Heesen

uomo universale

mijn verhaal

Met de paplepel ingegoten

Ik krijg vaak te horen dat ik eigenwijs ben, en dat klopt helemaal. Ik ben Eigen Wijs en help graag anderen ook hun eigen wijsheid te vinden. Vandaar de naam Mpowering ik zet mensen in hun kracht, hun eigen kracht.
Mijn moeder was in mijn jonge jaren een yogalerares (hatha & kundalini) en ging via een aantal vormen massage (sport, shiatsu, kundalini, reflexelogy, accupressuur) en reiki door naar psychotherapie en NLP.
Dit is mij als het ware met de paplepel ingegoten.
Toen ik rond mijn 20ste een bedrijf begon met mijn beste vriend heb ik besloten deze kant wat op zij te zetten en via een omweg werden we een ICT bedrijf (1991-2009).
Toen ik halverwege 2018 een opleiding hypnotherapie ging volgen en alle puzzelstukjes van vroeger samen vielen werd mijn toekomst duidelijk.
Ik zou weer mensen kunnen gaan helpen door ze in hun kracht te zetten met alles wat ik in het verleden heb geleerd met hypnotherapie/nlp als kapstok.
Maar ook met voedsel, massages, ademhaling en beweging.
Dit heb ik direct kunnen ‘testen’ op mensen in mijn omgeving o.a. chronische pijn, afvallen, stoppen met roken/drinken/blowen/pijnstillers, lifestyle verandering, snellezen etc etc …en de resultaten onderstreepten alles.

Wordt Lid
en krijg toegang
tot exclusieve content.

h

Muziek

h

Voeding

h

Beweging

Gallery

Leuk je te ontmoeten.
Ik Ben…!

ben je er klaar voor?
neem nu een gratis account.