FLEXABILITEIT, ONTSPANNING
PIJNVERLICHTING, energieker

Flexabiliteit in je lijf en leden!

Kwaliteit van aanraken! ™

Hoe moeilijk of zwaar je het ook hebt, vele zaken heb je geen directe invloed op
Maar je hebt absolute zeggenschap over…. je humeur!
Zorg dat je goede humeur de hele dag mee gaat.

Op locatie
Ik Kom naar jou toe
eindeloos combineren
keuze uit verschillende types
Actief Leven
soepel & pijnvrij
samenwerking: mijn handen, jouw lijf
SucceS

Massages

flexabiliteit, ontspanning
pijnverlichting, energieker

Ontspannings-Massage

Ontspannings-Massage

Verwen jezelf en kom eens helemaal lekker tot ontspanning en laat alle stress van je afglijden.

Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Binnenkort ook 4-handen & loomi loomi massages mogelijk

Hypno-massage

Combineer de kracht van hypnose en massage.

Tijdens een hypnose-massage maak ik gebruik van suggestieve hypnotische taal die door de massage ontstane ontspanning makkelijker worden opgenomen en opgevolgd door het onbewuste. Het kan voor zowel ontspanning (even weg uit je hoofd) als voor daadwerkelijke oplossingen voor fysieke problemen zorgen. In ieder geval zal je je goed uitgerust voelen. Hypnos x Massage = opgeladen.

Hypno-Massage

DeepTissue-Massage

deeptissue-massage

zeer krachtige/stevige vorm van massage.

Een deep tissue massage heeft een krachtig effect op je lichaam. Het bindweefsel rond je spieren wordt losgemaakt en je spieren kunnen zich eindelijk terug helemaal ontspannen.
Het resultaat is een betere energiestroom door je lichaam. Regelmatig een deep tissue massage ondergaan, vermindert chronische pijn en stress.

Reiki-massage

Combinatie van reiki en massage

Van oorsprong geef je Reiki net boven het lichaam en raak je het net niet aan. Dat kan een hele prettige en fijne manier zijn om te ontvangen, zo voel je nooit de druk van degene die Reiki geeft.In deze tijd van elkaar bijna niet meer aanraken kan het juist ook zeer helend zijn om het lichaam wel net aan te raken, maar dan vederlicht, zodat de ontvanger het als een warm en aangenaam bad ervaart. Dit wordt ook wel een reiki massage of handoplegging genoemd. Hierbij worden blokkades in het lichaam aangeraakt en zet een zelfhelingsproces in gang.

Reiki-Massage

Quick-Fix

quick-fix

Kort maar krachtige Massage

Je moet nog even door maar hebt weinig tijd om te rusten laat staat te ontspannen maar wel enorme last van bv je onderrug, je heup, been, arm, schouder (enkelvoudig)
Uit allerlei verschillende massage-methodes heb ik de snelste en meest krachtige technieken verzameld om je weer snel verder te laten gaan met wat je eigenlijk van plan was ….

Tantra-massage

liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid

Een liefdevolle aanraking vol aandacht en aanwezigheid, zonder standaard vorm en vooraf bepaald resultaat. Tantra massage wordt gegeven vanuit het hart. Het hele lichaam doet mee en mogen erogene zones ook aangeraakt worden. Natuurlijk altijd met respect voor (wederzijdse) grenzen. Een energetische massage waarbij ook seksuele energie de aandacht krijgt. Een tantra massage vindt plaats op basis van gelijkwaardigheid en brengt een intieme verbinding tot stand tussen massagegever en -ontvanger. Mentaal, fysiek, op hartniveau en soms zelfs op de diepten van hart en ziel. Het doel van een tantrische massage is om de ontvanger in (de richting van) een natuurlijke, extatische staat van zijn te “brengen”. Het effect ervan is vaak een heerlijk fysiek, mentaal welbevinden. Je wordt meestal erg relaxt, heerlijk stromend en je belandt lekker in je hart, en in hogere sferen.

Tantra-Massage

is een abonnement wat voor jou?

Wil je op regelmatige basis gemasseerd worden,
of heb je b.v. een aandoening die regelmatig onderhoud nodig heeft dan is een abonnement
misschien wel wat voor jou.
Zeer binnenkort komt er een rekentool zodat je zelf de staffelkorting kunt zien en direct bestellen.
Voor nu graag een berichtje via de onderstaande knop en dan neem ik z.s.m. contact op.

  • gespreid betalen
  • oplopende kortingen

mijn aanpak

niemand is hetzelfde, dus alles is maatwerk

In overleg bepalen we alles samen.
Ik maak verbinding met jouw lichaam en samen gaan we aan het werk om jouw lijf weer optimaal te laten functioneren.

De snelheid bepaal jij.

100%

Eigenwijs

10/10

kwaliteit van aanraken

100%

lichaamsbewust